SOBRE MI

Som en Josep Marí Ribas, i vaig néixer l’any 1959 a Can Bartomeu Agustinet, a Benimussa, a Sant Josep de Sa Talaia. Mon pare, en Bartomeu, va ser empresari transportista, i durant uns anys va ser  jutge de pau al municipi, i ma mare és na Catalina de Can Xinxó.
Vaig estudiar a l’institut de Santa Maria d’Eivissa, fins els 16 anys, quan vaig començar a treballar en el món de la banca.

En març de 1980 em vaig casar amb na Margalida de Can Pou, a Sant Josep. En desembre del 1982 va néixer la meua filla, na Roser, i en setembre del 1984 el meu fill, en Jordi.

L’any 1983 , com a independent dins la llista del PSOE, vaig presentar-me a les eleccions municipals de l’ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.  L’any 1985, amb 25 anys, vaig decidir d’afiliar-me al Partit Socialista Obrer Espanyol.

Durant la legislatura 1999-2003 vaig formar part de l’equip de govern del Consell Insular d’Eivissa i Formentera, com a Conseller de Turisme, Urbanisme i Ordenació del territori, Economia, i Indústria. També vaig participar al Parlament Balear com a diputat socialista durant el període 1999-2003.

Des del mes de maig de 2007, tenc el gust de ser l’alcalde del nostre municipi: Sant Josep de sa Talaia.

Anuncis
%d bloggers like this: